Wie ben ik?

Met hart en ziel leef ik en werk ik met mensen.

In de loop van mijn leven ontdekte ik dat veel mensen niet het leven echt leven zoals ze zouden willen en daar zelfs vaak mijlenver bij vandaan zijn. Dat laatste gold ook voor mij. Totdat ik op een dag besloot eindelijk te gaan luisteren naar wat ik echt wilde en wat niet meer. Dat bracht mij op mijn pad en zo begon ik echt te leven. Ik ken beide zijden van de medaille en heb in de loop van de jaren ervaren hoe belangrijk het is om je goed te voelen in de vele verschillende aspecten van het leven (Zelfontwikkeling, Familie/Vrienden, Werk, Gezondheid, Vrije tijd, Zingeving).

Mijn hart ligt bij het leven en de mensen om mij heen. Ik heb een grote interesse in hoe een ieder zijn leven leeft. Al sinds ik mij kan herinneren, ook in mijn jeugd, vertelden mensen mij, vaak onverwachts, hun persoonlijke verhalen, op verjaardagen, school, in de supermarkt en later tijdens mijn werk binnen organisaties. Mensen deelden met mij hun eigen verhaal, gedachten en gevoelens over dilemma's, obstakels of geluk in het leven.

Door mijn eigen levenservaring, de vele ontmoetingen met mensen, mijn werk en daarnaast het volgen van diverse opleidingen en trainingen kan ik meer dan alleen luisteren naar verhalen. Het geeft een ongelofelijke voldoening om anderen te begeleiden zodat zij zichzelf en hun eigen levenspad ontdekken. De positieve energie en kracht die daarvan uitgaat is bijzonder. Dat mensen het tij weten te keren in de gewenste richting is prachtig om te ervaren en ik ben dankbaar daar deel vanuit te mogen maken.

De antwoorden op jouw levensvragen zitten in jezelf. De kunst is om ze te vinden. Durf, samen met mij, in de spiegel te kijken, dan volgen daarna vanzelf de stappen op jouw levensweg. Leef vanuit je hart en ziel!

 

Korina Izeboud*

 

*Al jarenlang heb ik een eigen coachpraktijk en heb ook ruime ervaring als leidinggevende in diverse organisaties. Ik beschik over een afgeronde studie Sociale- en Organisatie Psychologie (Unitversiteit Utrecht) en heb een gecertificeerde coachopleiding gevolgd. Voor de volledige werkervaring zie mijn linkedin profiel op: www.linkedin.com (Korina Izeboud).