Ervaringen van klanten

Hoe hebben klanten de coaching ervaring?

Marja Bakker: Samen met Korina heb ik een fantastische  "reis" gemaakt. Ik heb een nieuwe baan en ben voor mijn gevoel een nieuw leven binnen gestapt. Een stevige basis is gelegd. Ik heb de juiste begeiding gekregen, zorgvuldig, positief en met creativiteit. Het is haast niet in woorden uit te drukken. Ik voel mij zo dankbaar dat ik Korina op mijn pad mocht tegenkomen.

Danielle Kamperveen: Wat ik aan de coaching heb gehad? Heel veel. Ik heb heel lang gedacht dat er niets aan mijn angsten en zorgen te doen viel. Niemand in mijn omgeving wist wat te doen. Ik zie zo’n enorme verbetering en ik heb weer zoveel leuke dingen gedaan. Ik was eigenlijk best wel negatief. Nu kan ik de leuke kant van dingen en het leven zien en dus meer LEVEN.

Erwin de Vries: Toen ik begon met het coachingstraject bij Korina was ik ronduit sceptisch. Door middel van haar aangename persoonlijkheid, haar coachings-skills en de sfeer bij Korina werden al snel mijn verbeterpunten inzichtelijk. Pittige vragen en daaropvolgend nog meer vragen waarbij we tot de essentie kwamen. Die essentie werd vervolgens structureel aangepakt. Het heeft mij tot een meer senior manager gemaakt, die beter in staat is het overzicht te bewaren, rust te nemen en opties te overwegen om zo tot de juiste beslissingen te komen.

Sia de Man: Ik ben zo dankbaar voor alles wat je mij hebt geboden. Na vele jaren van spanning en onrust zie ik jou als mijn reddende engel. Je hebt mee geholpen om weer geluk te mogen voelen. Dank voor je inzet en je vertrouwen in mij. Je bent een mooi eerlijk en oprecht mens.

Marie Louise Alberti: Ik voelde me vanaf het eerste moment veilig bij mijn coach. Met een enkele opmerking of grapje kan ze je heel snel doen inzien wanneer je in je valkuilen stapt of hoe je met iets omgaat. Ze houdt je op een positieve manier een spiegel voor. Ik ben erg blij met haar te hebben mogen werken aan mijn groei proces. Ik had Korina graag 10 jaar eerder willen tegenkomen.

Stefan de Weger:  Het werken met Korina als coach is als in je eigen huis zijn met je eigen mensen om je heen. Vertrouwd, open en eerlijk en alles voelt heel natuurlijk. Zonder de kern uit het oog te verliezen verlopen de gesprekken soepel, open en als volwaardige gespreks-partners.  Korina is er voor jou en weet als geen ander op een prettige manier tot de kern te komen. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Olga Gatersleben-van den Berg:  Coaching door Korina heb ik ervaren als iets bijzonders. Het is niet makkelijk om eens echt naar jezelf te kijken en en te ontdekken wat je wilt en ook wat je daarin tegenhoudt. Ik lach dingen weg, ook als dat niet werkt. De sessies met Korina waren daarom voor mij best pittig in het begin. Korina geeft namelijk niet op en in een warme sfeer ben ik ontzettend veel verder gekomen. Op het moment dat ik nu ergens mee zit, denk ik steeds terug aan de handvatten die Korina mij heeft gegeven. Het helpt mij enorm met het maken van keuzes en vooral om die zo te maken dat het ook voor mij goed werkt.

Remco Tuinenburg: De antwoorden op mijn vragen, over hoe om te gaan met bepaalde medewerkers/opdrachtgevers of bepaalde mensen in mijn prive leven, heeft korina mij zelf laten vinden. Ze heeft dit gedaan door mij steeds weer terug te brengen naar mijzelf en te laten vertrouwen op mijn eigen gevoel. De coaching heeft mij geleerd om op een andere manier naar mensen en situaties te kunnen kijken. Het belangrijkste, naar mezelf te kijken en dichtbij mezelf te blijven. Ik wist wel dat er mensen bestonden zoals Korina, maar om het te mogen ervaren was erg prettig en maakte grote indruk op mij. Zij is echt geinteresseerd in wie je bent en wat je bezig houdt en daar ook erg goed in. Een warme persoonlijkheid en ik ben blij dat ze een tijdje met mij "meegelopen" is.

Annie Poulussen: Coaching van Korina, open, eerlijk, to the point met een enorme integriteit. Dat laatste maakt het mogelijk om echt naar de kern van je verhaal of je zijn te gaan. De kunst van,het zijn wie je bent, is in deze coaching geen kunst maar gewoon. Dat is mooi en voor mij zeer zeer waardevol. Puur, eerlijk en vertrouwen in wie je bent staat als een huis. Het heeft voor mij deuren geopend die ik niet van mezelf kende, en mijn leven rijker gemaakt.

Margot van den Berg: Begin 2012 heb ik een loopbaantraject gedaan bij Korina en ik grijp nog regelmatig terug naar het resultaat. Omdat ik graag een totale scan wilde maken, hebben we niet enkel onderzocht wat een logische stap zou zijn na de baan die ik had. Door heel verschillende opdrachten, gecombineerd met doorvragen en mij uitdagen tot onderzoek voorbij mijn eerste gedachten, heeft Korina mij geholpen om te komen tot een analyse van mijn kwaliteiten, ervaring, randvoorwaarden, droombaan en meer. Wat voor mij echt een waardevol handvat is bij mijn huidige zoektocht naar een nieuwe baan. De combinatie van interesse, aandacht, deskundigheid, respect voor mijn grenzen, doorvragen en gezelligheid vond ik zeer waardevol. Een eventueel volgend loopbaantraject zou ik zo weer met Korina doen. Korina, bedankt!

Hein Runderkamp: Ik heb zelden zo'n natuurtalent gezien in communicatie én people management, persoonlijke ontwikkeling en als sparringpartner voor de directie. Positief, onbaatzuchtig en altijd bezig om het beste uit de mens te halen. Ik ben er trots op dat ik met haar heb mogen samenwerken.

Harrie Goossens: Top coaching met zeeën aan ruimte! De fantastische locatie alleen al zorgt voor ruimte in je hoofd, ruimte om even afstand van jezelf te nemen en naar jezelf te kijken. Korina coacht met veel gevoel en er is ruimte om de coaching gaandeweg aan te passen, waar behoefte is of ontstaat. Optimale omstandigheden om in alle rust aan jezelf te werken. Een zeer bijzondere en waardevolle ervaring!

 

Hoe klanten Korina als coach en mens beschrijven:

Empatisch                  Daadkrachtig                       Integer                     Liefdevol

               Creatief                   Confronterend                 Respectvol                 Intuitief

 

"Empathie tonen en niet veroordelen. Coach met hart en ziel"

"Jij kan goed inschatten waarom mensen doen zoals ze doen. Diepte, warmte sprankelend"

"Iedereen met respect tegemoet treden. In zijn waarde laten wie het ook is. Bij jou mag je er zijn"

"Confronterend met respect voor de mens en/of situatie maar wel zo dat het binnenkomt en anderen er mee vooruit kunnen. Je geeft levensenergie door"

"Ongelofelijk oprecht en echt. Doortastend. Je authenciteit je bent altijd Korina"

"Rustige uitstraling, Ik respecteer je enorm. Veel positieve energie"

"Altijd in staat om oplossingen te vinden. Je positiviteit en je liefdevol-zijn"

"Stevig in de wortels, veel wijsheid, leeft al heel lang hier, veel levenservaring, inspirerend"