ONTmoeten in Zeeland

ONTmoeten in Zeeland.

Dat mensen vastlopen in het leven is niet zo vreemd. Je leert in je leven al snel wat wel en niet mag of wat je allemaal zou "moeten". Je wordt geleefd door de waan van de dag en dat wil je niet meer.

Tijdens dit traject leer je dat je echt kan kiezen tussen moeten en willen. Je ontdekt in deze week wat je tegenhoudt om datgene te doen dat goed voor je is op ieder vlak in ’t leven. Je leert je te focussen op datgene dat belangrijk voor je is. Je stopt met proberen invloed uit te oefenen op je omgeving. Je gaat je aandacht richten op dat waar je wel invloed op hebt en dat is op jezelf. Je leert om niet meer zoveel te “moeten”. Je vindt rust en een nieuwe balans, een stevigere basis in het leven. Wie ben ik? Wat maakt mij uniek? Waar sta ik? Wat wil ik? Deze (mid)week is letterlijk ONT-moeten en daardoor een ontmoeting met jezelf.

Je verblijft een (mid)week in Zeeland. Je stapt even uit je eigen omgeving en komt in de rust en ruimte terecht waar je ineens niet zoveel "moet". Daardoor krijg je snel het inzicht wat je wilt veranderen en hoe. Je bent met en op jezelf, niet in een groep. Iedere dag is er een uitgebreide coachsessie. Tijdens deze week krijg je diverse opdrachten en wordt er gezorgd voor afwisseling in activiteiten en rust. Je houdt een verslag bij van je persoonlijke ervaringen en gaat weer naar huis met een concreet en persoonlijk plan. Na twee weken hebben we een telefonische afspraak en er volgt nog een coachsessie na een maand