ONTdekkingsreis buitenland

ONTdekkingsreis in het buitenland (1 week coaching).

Deze reis is een "levensveranderende" ervaring. Een reis voor iedereen die op een keerpunt staat in het leven. We bereiken allemaal zo'n punt in ons leven, vroeg of laat en soms zelfs meerdere keren, dat je denkt….. is dit het nou?

We raken door al onze ervaringen en ook door verwachtingen van anderen steeds verder verwijderd van ons eigen gevoel. Je verblijft een week in het buitenland en maakt een reis naar je hart en ziel.  Zo ga je ervaren wie je werkelijk bent. Je zal ontdekken wat je wensen, je verlangens en je dromen zijn. Ontdekken hoe je in het leven staat, waarom je vastloopt en hoe je dat kan veranderen. Ontdekken dat er meer mogelijkheden en keuzes zijn dan je denkt. Je ontdekt je eigen kracht en leert deze optimaal te benutten. Het ontdekken van je passie. Antwoorden vinden op je levensvragen op emotioneel, geestelijk, spiritueel en fysiek vlak. Ontdekken betekent letterlijk; het dek(kleed) wegnemen. Dan pas zie je wat er allemaal onder zit. Hoe meer je in contact bent met je authentieke ik, hoe meer plezier je in je leven zal ervaren. Iedereen heeft het in zich om echt en met levensenergie te leven. Het leven te gaan leven zoals jij dat wilt. Ga je mee ontdekken en beleven? Laat je verwonderen! We gaan samen op een verrassende reis…..

Je verblijft een week lang in het buitenland. Doordat je uit je patroon van je dagelijkse leven bent (geen werk/familie/vrienden e.d.) kom je snel tot de kern en tot inzichten van waaruit je de verandering in gang kan zetten. Het is geen groepsreis, je krijgt individuele begeleiding. Iedere dag is er een uitgebreide coachsessie. Er wordt een programma speciaal voor jou gemaakt, toegesneden op dat wat bij jou past en wat je nodig hebt. Ervaren, ontwikkelen, activiteiten en genieten wisselen elkaar af. Je krijgt diverse inspirerende opdrachten en je houdt een reisverslag bij van je persoonlijke ervaringen. Na deze ontdekkingsreis ga je met een concreet en persoonlijk plan naar huis. Na twee weken hebben we een telefonische afspraak en er volgt nog een coachsessie na een maand.