Resultaten coaching

 Wat kan coaching jou opleveren?

Hieronder staan voorbeelden beschreven van wat je onder andere kan bereiken door middel van coaching.

Je hart, hoofd en lijf: Goed voor jezelf zorgen. Om kunnen gaan met emoties. Je krachtig voelen. Energie en daadkracht. Minder stress. Het ervaren van vreugde, plezier, dankbaarheid, geluk. Bevrijding van belemmerende gedachten of destructief gedrag. Rust en ontspanning. Verbinding tussen hart en hoofd. Toename van vitaliteit. Levenslust. Vrijheid voelen.

Je werk: Plezier en voldoening in je werk. Balans tussen werk en privé. Verbetering van je functioneren en/of je persoonlijke effectiviteit. Mogelijkheden en oplossingen zien in plaats van allemaal beren op je weg. Het behalen van betere resultaten of je competenties verbeteren. Een betere communicatie met je leidinggevende en collega’s.

Jijzelf: Zelfvertrouwen, vertrouwen in wie je bent en wat je kunt. Inzicht in jezelf. Om jezelf te zijn, jezelf te accepteren en te waarderen. Jezelf te ontplooiien en te groeien. Liefhebben van jezelf en van anderen. Gebruik te maken van je eigen kracht. Dichtbij jezelf te blijven. Vertrouwen op je eigen gevoel. Zijn wie je werkelijk bent.

Je leven: Bewust te leven. Te leven in het moment. Het oude loslaten, ongewenste patronen loslaten en automatische reacties stopzetten. Dat je kan kiezen tussen "moeten" en "willen". Dat je het jezelf gunt om te genieten. Een rouwproces begrijpen en daar zo goed mogelijk mee om weten te gaan. Weer richting geven aan je leven (je werk, je relatie). Betekenisvolle relaties aangaan met anderen. Vergeving waar nodig. Ruimte voor het nieuwe. Te leven vanuit kracht en vrijheid. Grenzen stellen, nee kunnen zeggen. Bewust keuzes te maken die goed voor je zijn. Je leven te leven met plezier. Te leven met hart en ziel.