Voor wie is Izeboud Coaching?

Jij als mens staat bij Izeboud Coaching centraal. Het gaat om wie jij bent en wat jij nodig hebt! We zijn allemaal mens met onze eigen vraagstukken in het leven en ook in het werk. Daarom kan je zowel particulier als zakelijk bij Izeboud Coaching terecht. Al veel mensen en bedrijven hebben de weg naar Izeboud Coaching weten te vinden. Benieuwd naar hun verhalen? Lees ze op deze pagina »

Wat bied ik je aan?

Ik bied je coaching op verschillende gebieden: Life coaching, persoonlijk leiderschap en samenwerken. Klik hieronder op de verschillende tabs voor uitgebreide informatie.

Life Coaching gaat over aan het stuur zitten van je eigen leven. Door veranderingen in de wereld, ons leven en werk worden we vaak uitgedaagd. Life Coaching helpt je om volledig in je kracht te staan. We staan stil bij jou, wie je bent en hoe jij je leven wilt leven. Nee, je kan niet alles bepalen, toch is er veel waar je wel invloed op hebt.

Inzichten

Je hebt vraagstukken waar je zelf niet meer uitkomt? Samen kijken we naar oplossingen of mogelijkheden voor jouw vragen en situatie. Die liggen altijd in jezelf, jij bent degene die er wat aan kan veranderen. Als het eenvoudig was, had je het allang zelf gedaan. Coaching helpt je blinde vlekken zichtbaar te maken en mogelijkheden te zien waar je die zelf niet zag. Life Coaching brengt je inzichten en zorgt dat jij de stappen zet die jij wilt. Je ervaart weer rust, energie en vreugde. Je bent beter in staat actie te nemen op dat waar het voor jou echt om gaat.

Kwaliteit van je leven vergroten

Je leeft je leven in sneltreinvaart? Je hebt het gevoel dat er van alles moet, je zou je toch gelukkig en tevreden moeten voelen? Ook als het leven voorspoedig gaat, komen er altijd vragen en uitdagingen voorbij die verband houden met bijvoorbeeld relaties, werk, gezondheid, life-events. Laat je anderen voor jou beslissen en word je geleefd? Of zet je zelf de koers uit? Life Coaching is erop gericht de kwaliteit van je leven te vergroten.

Onderdelen Life Coaching

Life Coaching heeft verschillende onderdelen. Je kan op 1 of meerdere van deze onderdelen coaching krijgen, afhankelijk van jouw coachvraag.

 1. Wie ben ik
  Life Coaching helpt je ontdekken wie je bent, waarom je zo bent, waar je kracht ligt en waar je voor staat. Als je jezelf begrijpt dan ben je beter in staat de stappen te zetten die je graag wilt. Door het vergroten van je zelfvertrouwen ervaar je meer kwaliteit, tevredenheid en succes in het leven. Jij mag er zijn!
 2. Wat wil ik
  Je gaat jouw doelen in het leven achterhalen. Wat wil je nou echt? Daarna focus te houden en de acties te ondernemen die nodig zijn om je doelen te bereiken. Je leert luisteren naar wat je echt wilt en keuzes te maken. Je maakt een persoonlijk Life Plan. Je gaat regie, richting en voldoening ervaren in je leven.
 3. Mentale gezondheid en vitaliteit; Selfcare
  Ervaar je stress, gebrek aan energie of ben je druk in je hoofd? Je ontdekt door coaching de oorzaken voor je klachten en het verschil tussen moeten en willen. Je leert bij dit onderdeel omgaan met veranderingen, tegenslagen en emoties op een gezonde manier. Je komt weer in balans doordat je grip krijgt op wat je denkt (mindset), hoe je je gedraagt en wat je voelt. Je ontspannen, energiek en veerkrachtig voelen en weer kunnen genieten van het leven, wil jij dat ook? Je hebt meer invloed op jezelf dan je denkt!
 4. Relaties
  Coaching helpt je bij het begrijpen van de verbindingen, relaties, vriendschappen, die je in het leven hebt. Ze zeggen altijd iets over jou. Jouw persoonlijkheid, opvoeding en levensgebeurtenissen hebben invloed op hoe jij je gedraagt in contact. Coaching op dit onderdeel is geen relatietherapie. Het helpt je wel begrijpen hoe je in relaties en contact met anderen staat en wat jij daarin anders kan doen.
 5. Werk
  De rol die werk inneemt in je leven heeft veel invloed op de kwaliteit en plezier in je leven. Je kan leren loslaten en hoe je goed omgaat met werkdruk. Het versterken van je competenties op het vlak van communicatie, pro activiteit, leidinggeven, samenwerken en timemanagement draagt bij aan meer effectiviteit en werkplezier. En ook als je niet meer weet welk soort werk nou echt bij je past? Dan is coaching iets voor jou!
 6. Timemanagement
  Als je jouw tijd en wat je wilt doen niet overziet dan word je geleefd, je krijgt chaos in je hoofd, last van uitstelgedrag of je bereikt je doelen niet. Coaching helpt je bij het managen van tijd, zowel in je leven als op het werk. Je leert doelen en prioriteiten bepalen, planningen maken, acties inzetten, besluiten nemen, evalueren en bijsturen. Je krijgt met concrete tools grip op je doelen en je tijd. Wil jij ook het stuur in handen?
 7. Communicatie
  Goed communiceren kan een uitdaging zijn. Coaching helpt je bij het verbeteren van je communicatie in je privéleven en op het werk. Je leert goede gesprekken voeren, duidelijk en assertief zijn, hoe je op een effectieve manier feedback geeft en ontvangt, hoe je assertief kan zijn en grenzen kan stellen met respect voor je gesprekspartner. Goed communiceren begint bij jezelf!

Aan de slag?

Wil jij ook aan de slag? Laten we kennismaken. Neem direct contact op!

Persoonlijk leiderschap is een traject voor iedereen die grip wil op zijn/haar leven en werk. We kijken naar waar je vandaan komt en waar je nu staat. Daarna richten we ons op wie je wilt zijn, wat je wilt bereiken en hoe jij je wilt voelen.

Waar werk ik naartoe?

Je leert leiding te nemen over je gedachten en hoe je het beste met je gevoelens om kan gaan. Je brengt jezelf en je (werk)omgeving in kaart en bepaalt wat voor jou belangrijk is. Vervolgens zet je effectieve acties in om voor elkaar te krijgen wat je wilt. Persoonlijk leiderschap kan zich richten op 1, meerdere of alle aspecten van Life Coaching.

Aanpak

Mijn aanpak in de coaching is er volledig op gericht om jou te helpen je gewenste resultaten te bereiken door je uit te rusten met de juiste hulpmiddelen voor succes. Wat succes voor jou is, bepaal jezelf. Ik zal je uitdagen en aanwijzingen geven hoe je kan bereiken wat je wilt. Je bouwt aan je mentale kracht, je zelfvertrouwen, weerbaarheid en je stressbestendigheid. Jij bepaalt wat je wilt en we bepalen samen op welke onderdelen van jouw leven jij coaching nodig hebt om je doelen te behalen.

Wat levert het op?

Na de coaching heb je geleerd wat je wilde leren, ben je zelfverzekerder, assertiever, authentieker en daadkrachtiger. Je kan goed communiceren en hebt regie. Je kunt meer ontspannen omgaan met je leven, je omgeving, de werkdruk of stress. Je bent veerkrachtig. Je leeft je leven zoals jij dat wilt!

Aan de slag?

Wil jij ook aan de slag? Laten we kennismaken. Neem direct contact op!

Dit onderdeel in de coaching is gericht op het verbeteren van de samenwerking. Bouwen aan een optimaal klimaat waarin je goed samen kan werken. De basis voor samenwerking is altijd vertrouwen en goede afspraken.

Soms loopt het even niet zo soepel. Er kan een SWOT-analyse van de samenwerking worden gemaakt om te zien waar de kracht en zwaktes liggen, welke kansen of bedreigingen er zijn. Samenwerken vergt altijd onderhoud, het gaat nooit helemaal vanzelf.

Thema's

We richten ons in de coaching bij samenwerken op:

 • Vertrouwen
 • Duidelijke afspraken
 • Open en heldere communicatie
 • Het managen van de wederzijdse verwachtingen
 • Het benutten van elkaars talenten en krachten
 • Veerkracht en positiviteit in de samenwerking

Evalueren

Van tijd tot tijd is het belangrijk stil te staan bij hoe de samenwerking verloopt en hoe iedereen het ervaart. Samen evalueren is van belang, zodat er geen ruis ontstaat. Al deze punten samen dragen bij aan een succesvolle en prettige samenwerking. De mooiste resultaten behaal je tenslotte niet alleen maar juist met elkaar.

Aan de slag?

Wil jij ook aan de slag? Laten we kennismaken. Neem direct contact op!