woman in white crew neck shirt smiling

Korina Izeboud

Wie ben ik?

Ieder mens is uniek, niemand is zoals jij! Ik ben gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering van mensen. Mijn werk voelt nooit als werk.

Jij bent van harte welkom!

Sinds 2006

Met veel plezier werk ik met mensen en opdrachtgevers die een vraag hebben en iets willen veranderen of leren in het leven of in het werk. Ik ben Iemand die met je meekijkt, je een spiegel voorhoudt. Altijd respectvol en met gevoel voor wie jij bent en wat je nodig hebt. Met een vleugje humor waar het kan en confronterend waar nodig. Zodat jij bereikt wat je wilt.

Sinds 2006 heb ik een coachpraktijk en weten veel bedrijven en mensen de weg daar naartoe te vinden. Bij het Grevelingenmeer in Bruinisse woon en werk ik op een mooie plek met rust en ruimte.
In het leven ervaren mensen mooie hoogtepunten en ook tegenslag en uitdagingen. Een weg vinden in dat wat je overkomt in het leven en dat wat je graag zou willen. Ontdekken waar je invloed hebt of keuzes kan maken, dat is van belang. De kunst van het leven is het te leven zoals jij dat wilt!

Zit jij aan het stuur van jouw leven?

Of word je geleefd?

Een reis met vele ervaringen

Het leven zie ik als een reis met veel ervaringen, ontmoetingen en avonturen. Uitgeleerd ben ik nooit en altijd nieuwsgierig naar wat het leven brengt. Natuurlijk heb ik ook de nodige opleidingen* gevolgd om mensen te kunnen begeleiden. Alle opleidingen, mijn levenservaring en levenskracht hebben mij gevormd tot de coach die ik nu ben. Stevig met de benen op de grond en vertrouwend op mijn gevoel. De allerbeste leerschool was en is het leven zelf!

Wat jij wil, dat is waar het bij de coaching om draait. Samen gaan we een traject aan, waarbij persoonlijke aandacht, maatwerk, een veilige omgeving en resultaat voorop staan. Ik begeleid je bij het bereiken van je doelen en het vormgeven van jouw leven. Ieder mens verdient dat, ook jij!

Dankbaar ben ik voor de vele mensen en opdrachtgevers die ik al mocht begeleiden. Dat zij zich gehoord voelen bij hun vraagstukken en bereikt hebben wat ze willen, dat maakt mijn leven meer dan de moeite waard!

Leef je leven zoals jij dat wilt!

Korina Izeboud