Wie ben ik?

Korina Izeboud

Wat anderen zeggen:

Deskundig en doortastend

Korina brengt je verder dan je ooit had gedacht

Waar een andere coach stopt gaat Korina door

Bij Korina durf ik mij open te stellen, veilig en zo leerzaam tegelijk

Ze hoort en ziet wie je bent, haalt het beste in je boven

Ieder mens is uniek

Sinds 2006 heb ik al velen tot hun grote tevredenheid gecoacht. Ik ben gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en gedragsverandering. In het leven ervaar je mooie hoogtepunten en soms ook tegenslag. Het is een uitdaging de juiste weg te vinden. Ontdekken waar je invloed hebt of keuzes kan maken, dat is van belang. De kunst van het leven is het te leven zoals jij dat wilt!

Leef jij je leven

zoals je dat wilt?

De kunst van het leven

Met veel plezier werk ik met mensen en opdrachtgevers die een vraag hebben en iets willen veranderen of leren in het leven of in het werk. Ik ben iemand die met je meekijkt, je een spiegel voorhoudt. Altijd respectvol en met gevoel voor wie jij bent en wat je nodig hebt. Met een vleugje humor waar het kan en confronterend waar nodig. Zodat jij bereikt wat je wilt.

Een reis met vele ervaringen

Het leven is een reis met veel ervaringen, ontmoetingen en avonturen. Uitgeleerd ben ik nooit en altijd nieuwsgierig naar wat het leven brengt. Natuurlijk heb ik ook de nodige opleidingen* gevolgd om mensen te kunnen begeleiden. Alle opleidingen, mijn levenservaring en levenskracht hebben mij gevormd tot de coach die ik nu ben. Stevig met beide benen op de grond en vertrouwend op mijn gevoel. De allerbeste leerschool was en is het leven zelf!

Dankbaar ben ik voor de vele mensen en opdrachtgevers die ik al mocht begeleiden. Dat zij zich gehoord voelen bij hun vraagstukken en bereikt hebben wat ze willen, dat maakt mijn leven meer dan de moeite waard!

Wat jij wil, dat is waar het bij de coaching om draait. Samen gaan we een traject aan, waarbij persoonlijke aandacht, maatwerk, een veilige omgeving en resultaat voorop staan. Ik begeleid je bij het bereiken van je doelen of het vormgeven van je leven. Ieder mens verdient dat, ook jij!

Leef je leven zoals jij dat wilt!

Korina Izeboud

(*) Sinds 2006 heb ik een eigen coachpraktijk. Ik heb de studie Sociale- en Organisatie Psychologie (Universiteit Utrecht) en een gecertificeerde coachopleiding gevolgd en heb ruime ervaring als leidinggevende in diverse organisaties.

foto Korina