Hoe werkt
Izeboud Coaching

Coaching is een uitkomst!

Als je het anders wilt dan het nu gaat is coaching een uitkomst. Het helpt je de stappen te zetten die jou verder brengen.

Het is belangrijk hulp te vragen wanneer jij dat wilt en nodig hebt. Het erkennen dat je het niet alleen kan. Of gewoon omdat het fijn is dat je niet alles alleen hoeft te doen, dan is coaching iets voor jou!

Het leven en werk is een leerschool en coaching kan jou laten groeien in je ontwikkeling. Coaching begint altijd met een (coach)vraag, wat wil jij veranderen, leren, ontwikkelen, inzichtelijk maken of ontdekken? Als je vraag niet helder is stellen we die samen vast.

Ik begeleid je vervolgens bij het aanpakken van je (coach)vragen, het vinden van je antwoorden en de resultaten die je graag wilt bereiken. In mijn praktijk werk ik met diverse vraagstukken en verschillende vormen en methodes om je te begeleiden, afhankelijk van je vraag en wat bij jou past.

Wat anderen zeggen:

Deskundig en doortastend

Korina brengt je verder dan je ooit had gedacht

Waar een andere coach stopt gaat Korina door

Bij Korina durf ik mij open te stellen, veilig en zo leerzaam tegelijk

Ze hoort en ziet wie je bent, haalt het beste in je boven

Drie fasen van coaching

Een coachtraject doorloopt 3 fasen. Het start met bewustwording en inzicht over wie je bent, hoe je denkt en doet en wat je wilt bereiken. De tweede fase is die van het veranderen van je gedrag, hoe je dat kan veranderen en nieuwe vaardigheden kan leren. In de derde fase ga je de verandering voelen en ervaren. Je bereikt wat je wilde, ziet het resultaat en dat zal je veel tevredenheid en voldoening geven

Stappen van aanmelding tot eindresultaat

Bij een coachtraject worden de volgende stappen gevolgd:

  1. Aanmelding coaching door de coachklant zelf en/of de opdrachtgever
  2. De coachklant krijgt een document met vragen ter voorbereiding op de kennismaking
  3. Kennismaken (vrijblijvend en zonder kosten)
  4. Bepalen van de coachvragen en gewenste resultaten
  5. Jijzelf of je werkgever ontvangt een offerte
  6. Wanneer gewenst overleg met of input van opdrachtgever
  7. Coachsessies, na iedere sessie reflectie op de sessie en opdrachten
  8. Evaluatie na 3 of 4 sessies
  9. Vervolg coachsessies
  10.  Eindevaluatie traject

Tarieven

Voor de start van het coachtraject spreken we af welke resultaten je wilt behalen en wordt er een inschatting gemaakt van hoeveel sessies daarvoor nodig zijn. Het aantal dat nodig is kan variëren tussen de 1 en 8. Het aantal is afhankelijk van waar je staat in je ontwikkeling en wat je wilt bereiken. Een coachsessie duurt ongeveer 2 uur à 2,5 uur.

Heb je interesse in de coaching en wil je informatie over de mogelijkheden en de tarieven, neem dan direct contact op.

Na een traject gericht op Persoonlijk Leiderschap kan er (half) jaarlijks een APK-sessie worden ingezet zodat jij de koers vasthoudt die je wilt.